Kamer prijzen

Mobirise

Rozenkamer

2 pers

45 m2

Overnachting voor 2 personen: € 95
voor 1 persoon: € 85 - prijzen zijn per nacht

Mobirise

Lavendel

2 pers

50 m2

Overnachting voor 2 personen: € 100 
voor 1 persoon: € 90 - prijzen zijn per nacht

Mobirise

Hortensia

2 pers

60 m2

Overnachting voor 2 personen: € 105 
voor 1 persoon: € 95 - prijzen zijn per nacht

Extra Service

De kamer Hortensia is uitermate geschikt als bruidssuite. Maakt u gebruik van het "Honeymoon arrangement", geef dit dan door tijdens het reserveren. Wij zorgen dan, dat er naast eventuele andere wensen tegen een afgesproken vergoeding een flesje champagne wordt voorzien.

Extra personen
€ 50 pp

PER DAG

  • Bij de kamer "Lavendel" is het mogelijk een extra combinatiekamer te boeken. Deze kamer is geschikt voor één volwassene of voor twee kinderen. De kosten hiervoor bedragen 60 euro per nacht inclusief ontbijt.  Deze kamer is niet los te reserveren.
Kinderen
€ 12,50 pp

PER DAG

  • kinderen tot 3 jaar overnachten bij ons kostenloos. Voor kinderen tot en met 12 jaar brengen wij €12,50 per kind in rekening

Veel Gestelde Vragen: FAQ

Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet, koffie/thee faciliteit, flatscreen TV en gratis gebruik van wifi. Voor de hygiëne en tegen alergieën hebben de kamers geen vast tapijt.

Ons terein is geheel omheind en afgesloten met een poort. Op dit terein zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien voor auto's en fietsen kunnen overdekt gestald worden.

In onze B&B is het verboden te roken met uitzondering van het tuinterras enkel wanneer dit de andere gasten niet stoort.

Het ontbijt wordt gebruikt in ons "bakhuis" annex ontbijtkamer. De tijden zijn van 7u00 tot 10u30 's morgens. Er wordt een traditioneel ontbijt geserveerd dat aangepast kan worden aan de wensen van de gasten. Bij mooi weer kan het ontbijt ook buiten gebruikt worden. Op verzoek en tegen meerprijs maken we een lunchpakket.

Buiten het verblijf in de kamers kunnen de gasten ook plaats nemen in het overdekte en af te sluiten buitenterras met openhaard en lounge groep. Tegen meerprijs is er gekoelde frisdrank, trappist, bier en wijn verkrijgbaar.   

Er is op aanvraag een extra kinderkamer ter beschikking en voor de allerkleinsten hebben we kinderbedjes en kinderstoeltjes. Op het terein is ruimte voor te spelen en er is een pipowagen aanwezig

Huisdieren zijn welkom (na overleg, voor de reservatie)

De vertrektijd is vanaf 8u00 en uiterlijk 11u00 in de voormiddag
De inchecktijd is vanaf 15:00 uur tot 20:00 uur stipt volgens afspraak.
Andere tijden zijn mogelijk na afspraak voor de reservatie

Het is mogelijk om te betalen per pin, creditcard of bankkaart (betaalterminal aanwezig).

Fietsen, Kanovaren, Restaurantbezoek, Winkelen, Zwemmen. Bent u met de auto dan zijn de steden Hasselt, Lommel, Eindhoven, Weert binnen een acceptabele afstand bereikbaar.

De wirlpool / jacuzzi en sauna staan ter beschikking van de gasten. Het gebruik hiervan kost 25 euro per persoon voor 2,5 uur. Hierin zijn een kamerjas en badslippers inbegrepen.

Book in English, Reservieren in Deutsch, Réserver en Français, Prenotate in Italiano, ¡Haga su reserva en Español: bedandbreakfast.eu